Mia tilbakeviser alt

Mia Hundvin nekter innbitt for at hun har sammenliknet den norske heiagjengen med Dissimilis.

Supporterne boikotter Mia

Bergensjenta våknet til store overskrifter i de norske avisene i dag. Grunnen er supportergruppa Håndballens Venner.

Heiagjengen boikotter Slagelse-vingen i EM fordi 25-åringen skal ha sagt at supporterne «ser ut som en gjeng med Dissimilis».

I dag måtte Hundvin forklare seg på pressetreffet i Farum. Hun tilbakeviser konsekvent at hun har koblet supporterne til gruppa Dissimilis, som består av psykisk utviklingshemmede.

- Jeg har ikke nevnt Dissimilis. Jeg nedtaler aldri folk som ikke kan ta igjen. Jeg har sagt mye dumt, og vil sikkert gjøre det igjen. Men dette har jeg absolutt ikke sagt, sier Hundvin til NTB.

Hundvin har ingen problemer med å innrømme hun har kalt supporternes kubjeller «teite», men synes presset mot henne blir voldsomt.

Om bare drøyt 26 timer skal Hundvin og de norske håndballjentene i aksjon mot Tsjekkia, i åpningskampen i mellomspillet i EM.

- Jeg blir naturligvis trøtt av dette, og for en tre-fire år siden kunne det ha ødelagt for meg. Men nå skal jeg nok takle dette uten å falle sammen, sier Hundvin.

AVVISER:</B> Mia Hundvin ble boikottet av supporterne mot Russland i går. Nå sier håndballjenta at hun aldri har sagt det heiegjengen anklager henne for.