18 STRAKE: Miami Heat og LeBron James har vunnet 18 kamper på rad i NBA. Foto: Issac Baldizon/NBAE via Getty Images/AFP
18 STRAKE: Miami Heat og LeBron James har vunnet 18 kamper på rad i NBA. Foto: Issac Baldizon/NBAE via Getty Images/AFPVis mer

Miami Heat-stjerner i ferd med å skrive historie

Nekter å tape.

Miami Heat skrev seg inn i NBAs historiebøker med 105-91-seieren over Indiana Pacers søndag kveld.

Mario Chalmers noterte 26 poeng og Chris Bosh 24 for Heat på veien mot klar seier i toppkampen i Eastern Conference. Seieren var basketballagets 18. på rad.

- Jeg elsker måten vi spilte sammen på, alle gjorde de små tingene vi trengte for å vinne. Så lenge vi spiller så hardt, er vi vanskelige å slå, sa Chalmers.

Seiersrekken er den lengste i NBA denne sesongen og matcher den sjuende beste i historien. Det tenker ikke de regjerende NBA-mesterne særlig på, ifølge treneren.

- Jeg respekterer det, men det er absolutt ikke det vi tenker på nå, sa Erik Spoelstra.

Dwyane Wade fulgte opp med 23 poeng, mens stjernespilleren LeBron James kun noterte 13 for vertene. Det holdt uansett til lagets 14. strake hjemmeseier.

- Vi gjorde det vi skulle på hjemmebane mot et veldig godt lag. Vi spilte bra i forsvar og var svært aktive fra start til slutt, mente Wade.

Triumfen var Heats første over Pacers denne sesongen. Laget er blitt slått med totalt 30 poeng i de to foregående møtene med Indiana-laget.

For gjestene ble David West toppscorer med 24 poeng.

(NTB)