Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Miami Heat tok sin niende strake seier

Dwyane Wade gjorde 32 poeng mot New Orleans.

STORSPILTE: Dwyane Wade går opp og skyter under nattas kamp mot New Orleans Hornets. Wade plukket 32 poeng for Heat. Foto: Mike Ehrmann, AFP/Scanpix
STORSPILTE: Dwyane Wade går opp og skyter under nattas kamp mot New Orleans Hornets. Wade plukket 32 poeng for Heat. Foto: Mike Ehrmann, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Miami-spillerne skrudde på varmen, slo New Orleans Hornets 96-84 og vant for niende gang på rad i National Basketball Association (NBA).

Det var en flott og velspilt siste halvdel av kampen som ble avgjørende, og Dwyane Wade scoret 32 poeng i kampen. Han storspilte i det siste kvarteret og skal ha mye av æren for seieren.

Chris Bosh gjorde 23 poeng, mens LeBron James sluttet med 20 poeng. «De tre store» viste virkelig storform mot slutten da Miami overtok kontrollen i kampen.

Miami tapte for New Orleans i det forrige møtet mellom lagene 5. november, men siden det har lagene gått i motsatt retning. Hornets har tapt ni av sine 12 siste kamper etter at laget overrasket med å starte sesongen med 11 seirer og bare ett nederlag.

I mandagens kamp ble David West toppscorer for gjestene med 26 poeng.

Det var jevnt helt til Miami giret opp i starten av det tredje kvarteret. Da klarte ikke gjestene å henge med.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!