Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Miami reddet spenningen

Etter en dramatisk avslutning reddet Miami Heat spenningen i finalespillet i den amerikanske basketligaen NBA i natt norsk tid.

Dallas Mavericks hadde vunnet de to første finalekampene, og hadde godt grep om seierstrofeet. Men med en knepen 98-96-seier på hjemmebane i den tredje kampen, sørget Miami for at spenningen lever videre.

Dwyane Wade hadde regien da Miami-laget slo tilbake. Han scoret 42 poeng, og var kampens store spiller. Men det var lagkameraten Gary Payton som avgjorde kampen ni sekunder før full tid.

Riktignok hadde gjestene fra Dallas fortsatt muligheten, men da lagets store stjerne Dirk Nowitzki feilet tre sekunder før slutt, kunne jubelen slippes løs i hjemmelagets leir.

Ikke minst fordi det lenge hadde sett mørkt ut for laget, var gleden stor. Seks og et halvt minutt før slutt lå Miami under med 13 poeng, og alt lå til rette for Dallas tredje strake.

Men den gang ei, og dermed lever finaldramaet videre i NBA. Neste kapittel skrives natt til fredag, da spilles den fjerde finalekampen.

(ANB)

REDUSERTE TIL 1-2 I KAMPER: Heat-guard Dwyane Wade (t.v) på vei mot kurevn, i kamp med Mavericks Dirk Nowitzki. Foto: Scanpix/Epa
REDUSERTE TIL 1-2 I KAMPER: Heat-guard Dwyane Wade (t.v) på vei mot kurevn, i kamp med Mavericks Dirk Nowitzki. Foto: Scanpix/Epa Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling