Miami vil ha Gazza

Miami Fusion håper at Paul Gascoigne vil avslutte karrieren i USA. Les siste nytt fra engelsk fotball!

Det har de siste ukene vært spekulert i at Paul Gascoignes fotballkarriere er over. Men det ser fortsatt ut til at det er flere som ønsker seg Gazzas tjenester. Tidligere i uka gikk Everton-sjef Walter Smith ut og sa at han regnet med Gascoigne denne sesongen.

Nå legger Miami Fusion ut agn etter Everton-spilleren.

- Jeg tror det ville vært perfekt for ham, sier Ray Hudson - sjef i Major League Soccer-laget Miami Fusion.

- Hvis han ønsker å trives med fotballen og livsstilen igjen, finnes det ikke noe bedre. Det vet jeg fodri jeg er en Newcastle-gutt og gjorde et tilsvarende skifte på tampen av min karriere.

Manninger til Fiorentina

Så er det definitivt klart: Alex Manninger går fra Arsenal til italienske Fiorentina. Den østerrikske målvakten har ikke slått helt til i Arsenal og med Richard Wright og David Seaman i stallen ville det blitt lite spilletid for Manninger. Francesco Toldo ble solgt fra Fiorentina til Inter Milan tidligere i sommer.

Spurs - Luton 1-1

Et seint straffemål av Sergei Rebrov sørget for at Tottenham klarte 1-1 mot Luton i går kveld. Teddy Sheringham, Stephen Carr og Tim Sherwood spilte ikke for Tottenham. Det gjorde derimot Steffen Iversen og Øyvind Leonhardsen. Både Iversen og Leo spilte fra start, men ble byttet ut i pausen. Sheringham sliter med akillesproblemer, og rekker neppe seriestarten. -Teddy må ta den tiden han trenger, sier manager Glenn Hoddle til Daily Mail.

Finidi til Ipswich

Nigerianeren George Finidi går fra Real Mallorca til Ipswich. Klubbene er enige om en pris på cirka 50 millioner kroner.

Kanu: - Fortjener å spille

Nwankwo Kanu trives ikke på benken i Arsenal og etter at Francis Jeffers har kommet til klubben ser det ikke akkurat lysere ut for nigerianeren. - Jeg fortjener en plass på førstelaget til Arsenal, men en ting er jeg sikker på, og det er at jeg ikke vil bli sittende på benken som i forrige sesong, sier Kanu. Han utelukker ikke en retur til italienske Inter. Spissen er god venn med Inter-president Massimo Moratti. - Inter har forhørt seg, men det er ikke noe konkret ennå, sier Kanu.

Harley til Fulham

Chelsea-direktør Colin Hutchinson sier Chelsea nærmest var nødt til å selge Jon Harley til Fulham. 21-åringen kostet 50 millioner kroner. - Jon ble frustrert sist sesong så han kom til Claudio Ranieri og meg etter ferien. Vi ble enige om at han skulle få prøve seg som venstreback og ikke på midtbanen. Vi sa deretter at vi skulle oppsummere mot slutten av forsesongen, sier Hutchinson. Men i konkurranse med Graeme Le Saux og Celestine Babayaro tapte Harley. - Derfor ønsket Jon å dra. Han er en fantastisk gutt og vi ønsker ham alt godt - ved å stoppe en overgang ville vi hindret utviklingen hans, sier Hutchinson.