Michael Jackson er ikke død. Han spiller fotball i Brasil

Sammen med Gandhi og John Lennon.

STERK STALL: Brasilianske Atletico Goianiense kan skilte med en ellever med historisk sus. Alle foto: NTB / Scanpix
STERK STALL: Brasilianske Atletico Goianiense kan skilte med en ellever med historisk sus. Alle foto: NTB / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er den brasilianske Serie B-klubben Atletico Goianiense som kan skilte med den imponerende troppen som så absolutt har historisk sus over seg.

Michael Jackson, også kjent som Carlos Adriano Sousa Cruz, fikk tilnavnet for sin eksentriske målfeiring hvor han imiterer den amerikanske kongen av pop.

Historisk trio At klubben allerede har John Lennon (John Lennon Silva Santos) og Mahatma (Mahatma Gandhi Heber Pio) i stallen, gjør det hele enda mer surrealistisk. Det melder Reuters.

For å toppe det hele spiller, også Rafael Gladiator for det brasilianske laget som for øyeblikket ligger midt på tabellen på andre nivå.

Brasilianske fotballspillere kan benytte seg av opptil flere navn. De kan bruke fornavnet, etternavnet eller kallenavnet sitt.

Som om ikke det er nok, kan de også ta i bruk en kombinasjon av alle tre - noe som kan lede til mildt sagt spennende resultater.

Platini i Bulgaria Angriperen Alain Delon, oppkalt etter en fransk skuespiller, er regnet som en av de mest suksessrike spillerne som noensinne har spilt for Vitoria.

UEFA-president Michel Platini er godt kjent blant de fleste fotballtilhengere, men få visste nok at hans navnebror spiller for bulgarske Ludgorets Razgrad.

Og sist men ikke minst, finner vi ytterligere en Michael Jackson - dette en kvinnelig utgave. Hennes virkelige navn er Marileia dos Santos, og hun spilte for det brasilianske landslaget i to verdensmesterskap og ett OL.

MJ: Michael Jackson er kanskje verdens største pop-navn gjennom tidene. Nå har hans navnebror slått seg sammen med Gandhi og John Lennon i den brasilianske klubben Atletico Goianiense. Foto: AP Photo/Joel Ryan, File
MJ: Michael Jackson er kanskje verdens største pop-navn gjennom tidene. Nå har hans navnebror slått seg sammen med Gandhi og John Lennon i den brasilianske klubben Atletico Goianiense. Foto: AP Photo/Joel Ryan, File Vis mer