Michael Jamtfall legger opp som 25-åring

Kneskadene ødela karrieren.

MÅ GI OPP FOTBALLEN: Kneskadene gjør at Michael Jamtfall legger opp som fotballspiller allerede som 25-åring.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
MÅ GI OPP FOTBALLEN: Kneskadene gjør at Michael Jamtfall legger opp som fotballspiller allerede som 25-åring. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rosenborgs Michael Jamtfall legger opp som fotballspiller etter lengre tids skadeproblemer, melder klubben på sine hjemmesider.

I januar ble han korsbåndoperert for tredje gang på fire år, og fikk den tunge beskjeden om at han ikke kunne spille kamp før tidligst neste sommer.

Nå gir han opp forsøket på å komme tilbake.

- Det er klart det er kjedelig og bittert at det endte slik, men man må ha litt perspektiv på ting. Det er kun snakk om fotball, og det er mye annet spennende og interessant man kan ta seg til i livet, sier Jamtfall til RBK.no.

Jamtfall debuterte for Rosenborg i 2005 i cupen mot Orkla. Første gang han røk korsbåndet var i en andredivisjonskamp i 2007, da var det høyre kne som ble skadd.

I cupkampen mot Verdal i fjor vår ødela han korsbåndet i det venstre kneet, og seks måneder senere skjedde det samme igjen da han var i gang med opptrening.

- Sjansen er så liten for å klare å komme tilbake på skikkelig nivå at det gikk ut over motivasjonen. Jeg kunne velge å bruke det neste året på opptrening eller skaffe meg arbeidserfaring og startet på nytt. Jeg valgte det siste, forteller Jamtfall.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer