Michael Jordan snakker om å gi seg

Michael Jordan snakker om å gi seg. Han sier at det ikke blir aktuelt for ham å spille for en yngre trener eller en trener fra college. Det er også uaktuelt for superstjernen å spille for en annen klubb enn Chicago Bulls.

Da Jordan møtte pressen etter en runde golf i går, virket det som om han allerede hadde spilt sin siste kamp. Han sa at han ikke hadde fått noen indikasjoner om hvem som skal overta trenerjobben etter Phil Jackson. Han sa også at for hans egen del er det uaktuelt å gå inn som et medlem av lagledelsen i Bulls.

- Det som skjer akkurat nå er at jeg ikke vil spille basketball for noen. Alltid har jeg sagt at jeg ikke vil spille uten Phil Jackson; det er bare det at utsagnet ikke har vært offisielt ennå, sa superstjernen.

Jackson gjorde det kjent 22. juni at han trekker seg som trener for Bulls etter ni år i jobben. Onsdag sa Jerry Reinsdorf, som eier klubben, at han er klar til å utnevne en ny trener om halvannen uke, men foreløpig er det et åpent spørsmål om Michael Jordan vil fortsette under den nye treneren. Mye tyder på at han ikke kommer til å gjøre det.

(NTB-Reuters)