SEKS UKER: Michael Owen sliter med en strekkskade og kommer til å være ute i seks uker. Trolig kommer ikke Manchester United til å kunne bruke ham før jul. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / Scanpix
SEKS UKER: Michael Owen sliter med en strekkskade og kommer til å være ute i seks uker. Trolig kommer ikke Manchester United til å kunne bruke ham før jul. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / ScanpixVis mer

Michael Owen ute i minst seks uker

Sliter med strekkskade.

Michael Owen sliter med en strekkskade og kommer til å være ute i seks uker. Trolig kommer ikke Manchester United til å kunne bruke ham før jul.

Angriperen pådro seg skaden da han i mesterligakampen mot Otelul Galati, som United vant 2-0.

Sir Alex Ferguson trodde i utgangspunktet ikke at Owens skade var særlig alvorlig, men etter at det medisinske personalet i Manchester United hadde undersøkt spissen, ble det klart at strekkskaden var mer alvorlig enn som så.

- Strekkskaden er så vidt alvorlig at Michael (Owen) kommer til å være ute i minst seks uker, sa en talsmann for klubben mandag.

Nå håper Ferguson og co. i United at Owen skal bli kvitt skaden slik at han kan spille i ligaoppgjøret mot Wigan 26. desember. Legene mener det er første mulighet for spissen, som startet sin karriere i Liverpool.

Manchester United ligger per i dag på annenplass i den engelske eliteserien. Opp til ligaleder Manchester City skiller det fem poeng.

(NTB)