Michael Schumacher selger hytta i Trysil

Prislapp: 22,5 millioner kroner.

SELGER: Michael Schumchers hytte i Trysil er lagt ut for salg. Foto: Skjermdump Finn.no / NTB Scanpix
SELGER: Michael Schumchers hytte i Trysil er lagt ut for salg. Foto: Skjermdump Finn.no / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hytta til Michael Schumacher i Trysil er lagt ut for salg.

I annonsen på Finn.no kan man se hytta med et primærareal på hele 645 kvadratmeter. Hytta fra 1997 har fungert som familiens fristed i Norge.

Annonsen viser ikke innsiden av hytta, men i annonsen står det at hytta blant annet inneholder ti soverom, åtte bad, treningsrom og terasse med jacuzzi.

Ikke brukt mye de siste årene Det var Dagens Næringsliv som først omtalte saken, og megleren forteller til avisa at hytta ble særlig brukt på vinteren før ungene begynte på skolen igjen.

- Dette var det eneste stedet der han kunne reise og komme bort fra mediene. Her kunne barna stå på ski alene og han kunne spille fotball. Familien brukte den særlig mye på vintrene før barna begynte på skolen, sier eiendomsmegler Petter Birkrem i Privatmegleren, som har salgsoppdraget.

Ifølge megleren har ikke hytta vært mye i bruk de siste årene, men en norsk venn av familien skal ha hatt tilgang på hytta.

Eiendommen på 3,4 mål ligger nå ute til salgs med en prislapp på 22,5 millioner kroner.

Lam og uten taleevne Formel 1-stjerna ble stygt skadet i en skiulykke i romjula i fjor. Tyskeren lå lenge i koma på sykehuset i Grenoble, Frankrike. I juni ble han flyttet til et sykehus i Lusanne, Sveits, hvor han fortsatte opptreninga.

I september kom beskjeden om at 45-åringen ble flyttet hjem til familiens hus i Sveits.

Hjemme har den tidligere formel 1-føreren et medisinsk team bestående av 15 personer. Schumacher har ifølge kamerat, og tidligere kollega, Phillippe Streiff, ingen taleevne og sitter lam i en rullestol, meldte VG.

I juli ble Michael Schumachers privatfly solgt for 150 millioner kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer