Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Michael Schumacher vekkes fra koma

Bekreftes av manageren.

VEKKES: Tidligere racerfører Michael Schumacher er i ferd med  å bli vekket fra koma. Det bekrefter manageren hans i dag. Foto: Tim Chong, Reuters / NTB Scanpix
VEKKES: Tidligere racerfører Michael Schumacher er i ferd med å bli vekket fra koma. Det bekrefter manageren hans i dag. Foto: Tim Chong, Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Michael Schumacher blir nå vekket fra komaet han har ligget i siden skiulykken 29. desember.

Ifølge manager Sabine Kehm kan denne prosessen ta lang tid. Han har blitt holdt i kunstig koma, men legene reduserer nå medisineringen.

Hun sier det ikke vil bli gitt ytterligere informasjon på nåværende tidspunkt.

- Familien til Michael Schumacher ber igjen om at folk respekterer privatlivet deres og legenes taushetsplikt, og om at legene som behandler Michael ikke blir forstyrret i arbeidet sitt. Samtidig ønsker familien å uttrykke sterk takknemlighet for sympatien de har mottatt fra hele verden, heter det fra offisielt hold.

Basert på mindre offisielle kilder, opplyser Sky News at Schumacher «responderer på enkle instruksjoner».

Den tidligere formel 1-føreren behandles på sykehuset i Grenoble sørøst i Frankrike.

Den franske avisa L'Equipe meldte i går at en slik prosess var underveis, men en talskvinne for Schumachers familie understreket at all informasjon som ikke kommer direkte fra legene eller managementet hans må anses som spekulasjon.

Det er først når legene vekker ham fra det kunstige komaet at man kan si noe om hva slags skader hjernen og funksjonene har hatt.

Schumacher vil uansett stå foran en svært lang rehabilitering om og når han kommer ut av komaet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!