Michel: Straffeskandale

Aix en Provence Marokkos trener Henri Michel mener at straffesituasjonen, som ga Norge seieren over Brasil i fotball-VM i går, var en skandaløs avgjørelse av dommeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Marokko ville vært klare for åttedelsfinale i VM dersom Norge hadde spilt uavgjort eller tapt mot Brasil. Marokkanerne slo Skottland 3-0 samme kveld.

- Det var en komplett skandale, utbrøt Henri Michel da han fikk se den svært omtalte nedrivingen av Tore André Flo innenfor Brasils straffefelt i går.

- Vi sitter igjen med en sterk følelse av å ha blitt urettferdig behandlet. Å bli slått ut på bakgrunn av noe slikt er veldig vanskelig å svelge, sa den opprørte treneren dagen etter kampen.

Og han fortsatte:

- Jeg kunne ikke se noen straffesituasjon i kampen. Men slik er det når vi må legge skjebnen i en manns (dommerens) hender. Da kan det fort gå galt, sa Henri Michel.

Michel ledet Frankrike til VM-semifinale i 1986. Åtte år senere var han trener for Kameruns landslag, som imponerte stort under sluttspillet i USA.

(NTB-Reuters)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer