Mick McCarthy spår økende rivalisering

- Vil bli en intens avslutning.

Tøff avslutning: Mick McCarthy og Wolverhampton kjemper i bunnen av tabellen. AFP PHOTO/CARL DE SOUZA
Tøff avslutning: Mick McCarthy og Wolverhampton kjemper i bunnen av tabellen. AFP PHOTO/CARL DE SOUZAVis mer

Wolverhampton Wanderers ligger foreløpig på nest siste plass i Premier League. Tre av de største rivalene; West Bromwich, Aston Villa og Birmingham ligger like foran ulvene på tabellen. Det vil føre til en hard kamp for å overleve i den øverste divisjonen.

- Jeg er ikke så sikker på at vi trenger ytterligere rivalisering mellom klubbene. Intensiteten kommer til å øke på grunn av viktigheten av å unngå nedrykk denne sesongen, sier Wolves-manager Mick McCarthy i forkant av dagens FA-cupomkamp mot Doncaster.

McCarthy er vel klar over at alle de fire rivalene kan rykke ned denne sesongen. Han har fortsatt troen på at Wolves vil klare å holde seg oppe.

- Jeg har troen på grunn av spillegruppen jeg råder over, og måten vi spiller fotball på.

Holder plassen Mick McCarthy har vært manager for klubben siden juli 2006. Han er en av kun to managere som har sittet lenger enn fire år i sjefstolen siden 1976. Den forrige manageren var Graham Turner som satt åtte år fra 1986-94. McCarthy og Laget kjempet også i fjor i bunnen av tabellen.

- Jeg visste vi ville ligge i bunnen av tabellen på et tidspunkt. Men vi vil ikke ligge der 22. mai, det er jeg sikker på.

Wolves spilte 2-2 mot Doncaster i det omvendte oppgjøret i Fa-cupen. Laget har den siste tiden vist oppløftende spill med seier over både Chelsea og Liverpool. Å holde seg i Premier League er nok førsteprioritert for McCarthy og mannskapet hans, men han har store ønsker om å spille på Wembley.

- Å spille på Wembley og vinne FA-cupen ville betydd utrolig mye for alle som har vokst opp med denne cupen, og sett på det som et viktig trofé, sier han til hjemmesiden til Wolverhampton.

Følg kampen Wolverhampton-Doncaster i vårt live-studio her.