Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Middels dag på jobben for skiskytterjentene

- Det kan ikke gå hele veien hver gang.

LITT IGJEN: Tora Berger og de tre andre på Norges stafettlag gikk inn til en femteplass i dagens skiskytterstafett. Det er bare midt på treet for godt vante nordmenn. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
LITT IGJEN: Tora Berger og de tre andre på Norges stafettlag gikk inn til en femteplass i dagens skiskytterstafett. Det er bare midt på treet for godt vante nordmenn. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND Vis mer

(Dagbladet): De norske skiskytterjentene hadde bare en middels dag på jobben under stafetten i Hochfilzen i dag. Iallfall sett gjennom bortskjemte norske øyne.

- Det kan ikke gå hele veien hver gang. Ukraina og fire andre lag er bedre enn oss i dag, konstaterte Solemdal overfor NRK.

Det hele startet med ladeproblemer for Ann Kristin Flatland på første skyting, noe hun tapte mye tid på. Hun vekslet Norge til andre etappe snaut minuttet bak ledende Hviterussland. Både Tiril Eckhoff og Synnøve Solemdal gikk gode etapper, men slet med å knappe inn noe særlig på de ledende lagene.

Siste etappe for Norge gikk Tora Berger. Hun har hatt mange gode plasseringer så langt denne sesongen, men har slitt med å skru til akkurat den siste biten. Hun måtte også bruke flere ekstraskudd i dag, og gikk Norge inn til femteplassen - ett minutt og 49 sekunder bak vinnende Ukraina.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media