Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Middlesbrough knust av opprykksrival WBA

Tapte 5-0 hjemme.

KNUST: Gareth Southgate og Middlesbrough fikk skikkelig stryk av opprykksrival WBA. Her er manageren i samtale med Boro-bac Justin Hoyte fra tidligere i år. Foto: Ian Kington / AFP.
KNUST: Gareth Southgate og Middlesbrough fikk skikkelig stryk av opprykksrival WBA. Her er manageren i samtale med Boro-bac Justin Hoyte fra tidligere i år. Foto: Ian Kington / AFP. Vis mer

||| Mesterskapsseriens lederlag West Bromwich Albion viste klasse med 5-0-seier borte mot opprykksrival Middlesbrough lørdag.

WBA og Boro rykket sammen ned fra eliteserien i vår, og begge har startet godt i forsøket på å ta seg rett tilbake til eliten.

Men lørdag var Roberto Di Matteos elever i en klasse for seg.

Chris Brunts frispark som endret retning ga gjestene ledelsen, og samme mann doblet ledelsen med et langskudd etter en dårlig klarering.

Youssouf Mulumbu nikket inn 3-0 før pause, og i annen omgang gjorde nye mål av Roman Bednar og Jerome Thomas ettermiddagen helsvart for Gareth Southgates lag.

Newcastle var det tredje laget som rykket ned i vår, og med 3-1-seier over Plymouth foran 42.898 tilskuere viste laget eliteserieklasse både på banen og tribunen.

Det ble lørdag klart at et bud på 100 millioner pund for Newcastle er godtatt, og nye eiere vil dermed snart være på plass.

Steven Taylor, Kevin Nolan og Andy Carroll scoret da «skjærene» festet grepet om annenplassen.

De tre lagene som rykket ned fra eliteserien har de tre første plassene i mesterskapsserien.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling