Middlesbrough snuser på Brann-spiller

Men stopperen foretrekker annen ligaklubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Birmingham har vært på banen lenge. I dag bekrefter agent Valentin Hobel at også Middlesbrough er interessert i Brann- og Østerrike-stopper Paul Scharner, skriver Bergens Tidende.

Og de to Premier League-klubbene er ikke de eneste.

- Birmingham og Middlesbrough er klubbene som er mest interessert. I tillegg er det også snakk om klubber fra Tyskland, Frankrike og Spania, men her er det ingenting konkret, sier Hobel til avisa.

Scharner spilte mot England lørdag og Nord-Irland onsdag. Stopperen skal selv være mest interessert å skrive under for Birmingham-sjef Steve Bruce.

- Paul ønsker å dra til Birmingham. Steve Bruce spilte selv midtstopper og vil ha Paul i den samme posisjonen. Det er viktig for Paul, sier Hobel.

Brann vil ikke si om noen klubber har kommet med konkrete henvendelser på Scharner. Det blir ikke noe salg før over nyttår, da åpnes overgangsvinduet igjen.

I Storbritannia hevdes det at Scharner har en prislapp på 23 millioner kroner.

SLO NORD-IRLAND: Den siste uka har gitt Premier League-managere gode muligheter til å se Paul Scharner. Lørdag spilte Østerrike mot England, onsdag mot Nord-Irland.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer