Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Middlesbrough til topps i siste minutt

Nære opprykk til Premier League, fem kamper før slutt.

TIL TOPPS: Adam Forshaw sendte Middlesbrough til topps i det siste spilleminuttet. Foto: Richard Lee/BPI/REX/Shutterstock
TIL TOPPS: Adam Forshaw sendte Middlesbrough til topps i det siste spilleminuttet. Foto: Richard Lee/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Adam Forshaws scoring i fjerde tilleggsminutt ga Middlesbrough 2-1-seier over Reading tirsdag og sendte laget til tabelltopp i engelsk mesterskapsserie.

Med fem kamper igjen å spille er Middlesbrough to poeng foran Burnley og fire foran tredjeplasserte Brighton. De tre lagene vil ventelig gjøre opp om de to direkte opprykksplassene til Premier League.

Emilio Nsue ga hjemmelaget en tidlig ledelse tirsdag, men Simon Cox utlignet i annen omgang og truet med å koste Middlesbrough to verdifulle poeng.

Mot slutten presset vertene voldsomt i jakten på et vinnermål, og innbytter Forshaw skulle bli helt da han fikk sjansen etter hjørnespark og sendte ballen i mål bak forhenværende Lyn-keeper Ali Al Habsi.

I tirsdagens andre hengekamp vant Leeds 2-1 borte mot Birmingham takket være to scoringer av Stuart Dallas.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart