Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mido-mareritt for Spurs

Tottenham sviktet igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Middlesbrough - Tottenham 2-1

(Dagbladet.no): Tottenham har imponert kraftig i oppkjøringen, scoret bøttevis med mål og sprudlet selv uten Robbie Keane og Dimitar Berbatov.

Etter 5-0 mot Roma gledet fansen seg voldsomt til seriepremieren mot Middlesbrough. Men som så ofte før endte det med et solid antiklimaks for laget fra Nord-London.

18 minutter før slutt tok Boro ledelsen da David Wheater satte inn en retur fra kort hold. Tottenham var på hæla, og det skulle bli verre.

For hvem andre enn Mido - egypteren som har spilt på White Hart Lane i to perioder - gjorde dagen helsvart for sin gamle klubb. Fire minutter etter at han kom på banen, og bare tre minutter før slutt, kastet han fram en fot og endret retning på et skudd fra Didier Digard.

Heurelho Gomes var sjanseløs og kampen punktert.

To og et halvt minutt fikk Spurs et trøstemål da Robert Huth stusset en innlegg bak sin egen keeper. Men det var for seint for Tottenham, som for tredje sesongen på rad innleder med tap.

Dimitar Berbatov var benket fra start, men erstattet Giovani dos Santos 25 minutter før slutt. Darren Bent, som har scoret 12 mål på seks kamper i pre-season, gikk målløs av banen.

SCORET MOT GAMLEKLUBBEN: Mido trengte bare tre minutter fra han ble byttet inn, til ballen lå i nota bak Heurelho Gomes. Her fra en kamp mot Newcastle forrige sesong. Foto: EPA
SCORET MOT GAMLEKLUBBEN: Mido trengte bare tre minutter fra han ble byttet inn, til ballen lå i nota bak Heurelho Gomes. Her fra en kamp mot Newcastle forrige sesong. Foto: EPA Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!