Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mido tilbake til Tottenham

Forlater Roma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Den egyptiske spissen Mido (23) spilte halvannet år i Tottenham, før han vendte tilbake til Roma da utlånsavtalen utløp etter forrige sesong.

Forrige sesong puttet han 11 mål på 27 kamper, men mot slutten slet han med en kneskade.

Nå har London-klubben kjøpt Mido fri fra kontrakten i Roma.

- Vi har jobbet med dette siden sesongslutt, og har hele tida hatt lyst til å ha ham tilbake, sier manager Martin Jol til klubbens hjemmeside.

Også Mido er fornøyd med å være tilbake i Nord-London.

- Fantastisk

- Jeg visste at jeg ville returnere. Dette er en fantastisk overgang for meg. Jeg kan nesten ikke vente på muligheten til å ta på meg drakta, spille på The Lane igjen og score, sier han.

Det er nå svært tøff kamp om spissplassene i klubben. Tottenham kjøpte Dimitar Berbatov i sommer, og hadde fra før Robbie Keane og Jermain Defoe i stallen.

SPURS-HELT TILBAKE: Mido var ikke en del av framtidsplanene til Roma, og nå er han tilbake på White Hart Lane. Foto: EPA
SPURS-HELT TILBAKE: Mido var ikke en del av framtidsplanene til Roma, og nå er han tilbake på White Hart Lane. Foto: EPA Vis mer

Samtidig sier agenten til Lee Young-Pyo at backen er på vei til Roma.

- Tottenham og Roma er i prinsippet enig om en overgang, og vi snakker med Roma om kontraktdetaljene. Nå gjenstår det bare at spilleren bestemmer seg, sier Chin Sung-Won ifølge BBC.

Tottenham håper også at Middlesbrough skal godta budet klubben har lagt inn på Stewart Downing før overgangsvinduet stenger 31. august.

Debatt

Hvem bør spille på topp i Tottenham?