Midt i blinken

Zero Pistolklubb skulle legges ned. Så fikk Tom Strøm (47) tilbud om å ta over driften. Det ble et blinkskudd han og sønnen Espen (14) i dag er glade for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BÆRUM (Dagbladet): Zero Pistolklubb var i ferd med å havne på statistikken over idrettslag som har gått inn, da en av klubbens to stiftere, Walter Wold, i et siste forsøk på å redde klubben vinteren 2000 spurte Tom Strøm om han kunne tenke seg å drive klubben videre.

Wold var ikke lenger ved god helse, og den andre mannen bak oppstarten, Erling Langås Paulsen, hadde gått bort et par år tidligere.

-  Walter mente jeg var den eneste medlemmet i klubben som hadde krutt nok til å ta på meg en slik oppgave. Jeg så det som en ære å bli spurt og har ikke angret en dag på at jeg sa ja, selv om det har vært mye å gjøre, sier Tom Strøm til Dagbladet.

klubben i mitt hjerte

Klubb: Zero Pistolklubb Stiftet: 8. juli 1985 Antall medlemmer: 67 Idretter: Skyting

For ikke bare reddet bærumsmannen en av de 540 klubbene under Norges Skytterforbund. Siden Tom Strøm tok over ansvaret har Zero Pistolklubb også vokst fra snaut ti medlemmer og tilnærmet null aktivitetsnivå til å bli en av Norges mest aktive klubber innen feltskyting.

Oslo-klubben teller i dag 74 medlemmer, og for å ha kontroll på medlemsveksten har han sett seg nødt til å sette et medlemstak på 100. Det er smertegrensa med tanke på at de vinterstid holder til på en innendørsbane ved Nationaltheatret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer