FEIRING: Sevilla-spillerne feiret seier i Europa League-finalen og et tv-kamera fanget opp Ivan Rakitic som ga lagkamerat Daniel Carrico et lidenskapelig kyss. Foto: NTB Scanpix, Skjermdump: CMORE
FEIRING: Sevilla-spillerne feiret seier i Europa League-finalen og et tv-kamera fanget opp Ivan Rakitic som ga lagkamerat Daniel Carrico et lidenskapelig kyss. Foto: NTB Scanpix, Skjermdump: CMOREVis mer

Midt i gullfesten klinte stjernene til

Feiret Sevilla-seier.

(Dagbladet): Sevilla kunne juble for seier i Europa League-finalen i går kveld og det ble en ytterst dramatisk finale der straffekonkurranse måtte til for å slå Benfica.

Og i feiringa etter kampen ble kaptein Ivan Rakitic fanget opp på av et tv-kamera mens han takker lagkamerat Daniel Carrico for innsatsen.

«Rakitic ga Daniel Carrico et smellkyss», skriver spanske Marca.

Profil Avisa fortsetter:

«Det var jubel i Sevilla-laget etter seieren og det dukket opp oppsiktsvekkende bilder av Rakitic som gir et lidenskapelig kyss til Carrico etter at de har løftet troféet»

Sevilla er ikke akkurat kjent med å vinne troféer og er nummer fem i spansk serie. Rakitic var en av finalens store profiler i går kveld og ble kåret til kampens beste spiller.

«Rakitic forsegler trofèet ved et ordentlig kyss, i stedet for et kyss på kinnet», skriver Daily Mail.

- Fantastisk Både Rakitic og Carrico spilte hele den 120 minutter lange finalen for Sevilla.

- Jeg er helt ferdig. Både fysisk, mentalt og emosjonelt.. Vi jobbet så hardt og Beto (keeper) var fantastisk, sa Rakitic etter kampen.

Den spanske klubben er derimot ikke helt ukjent med straffesparkkonkurranser - og var faktisk også det forrige laget som vant Europa League etter straffekonk. Det skjedde mot Espanyol i 2007.

26-åringe Rakitic er for øvrig i Kroatias VM-tropp som møter Brasil, Mexico og Kamerun i sommer.