Midtbanekrise for United

Tre sentrale spillere mister kveldens kamp.

• Direkte 20.45: Alle kveldens Champions League-kamper

(Dagbladet.no) I ettermiddag slapp Manchester United nyheten om at Paul Scholes mister kveldens Champions League-kamp mot Dinamo Kiev.

Midtbanespilleren pådro seg en smell i kneet under gårsdagens trening og er uaktuell.

- Han vil bli røntgenundersøkt når vi kommer hjem. Det er veldig synd, men slike ting skjer. Jeg er trygg på at vi har nok rutine til å klare oss i kveld, sier manager Sir Alex Ferguson til klubbens hjemmeside.

Tre på skadelista

Men alle klubber vil merke at en spiller av Scholes\' kaliber er borte. Og det blir ikke bedre for United at Michael Carrick og Owen Hargreaves også er ute med skader.

John O\'Shea eller Darren Fletcher kommer ifølge nyhetsbyrået PA til å erstatte Scholes, og vil spille sammen med Anderson sentralt mot ukrainerne

Hargreaves ble hentet fra Bayern München i sommer, men har bare spilt tre kamper denne sesongen. Han er neppe klar til helga, men kan rekke Arsenal-kampen 3. november. Carrick ødela skulderen mot Roma, og vil trolig være tilbake i slutten av november.

SMELL I KNEET: Paul Scholes ble skadd på treninga i går, og mister Champions League-kampen i Kiev. Foto: AFP
SMELL I KNEET: Paul Scholes ble skadd på treninga i går, og mister Champions League-kampen i Kiev. Foto: AFP Vis mer

0-0?

United topper Champions League-gruppa si med full pott etter to kamper. Dinamo Kiev ligger helt sist med null poeng, men det kan likevel bli en tøff kamp for engelskmennene.

Men - ukrainerne tar ikke med seg en spesielt god statistikk inn i kampen. Klubben har nå spilt ni Champions League-kamper på rad uten seier.

Og hvis United-trenden fra gamle Sovjetunionen fortsetter, blir det målløst i kveld. Klubben har nemlig spilt 0-0 tre ganger mot ekssovjetiske klubber.