TIL ARSENAL: Sveitsiske Granit Xhaka. Foto:  EPA/ANDREAS GEBERT/NTB Scanpix
TIL ARSENAL: Sveitsiske Granit Xhaka. Foto: EPA/ANDREAS GEBERT/NTB ScanpixVis mer

Midtbanestjerne klar for Arsenal: - En spennende spiller

Granit Xhaka kommer etter EM.

(Dagbladet): Arsenal har allerede sikret seg en ny signering foran neste sesong. Garnit Xhaka kommer fra tyske Borussia Mönchengladbach.

- Jeg er veldig stolt over å komme til Arsenal. Jeg gleder meg til å flytte til London, representere denne spesielle klubben og spille i Premier League. Jeg vil gi alt for å hjelpe Arsenal til å vinne trofeer og gjøre fansen glad, sier Xhaka ifølge Arsenals offisielle hjemmeside.

Den 23 år gamle sveitsiske midtbanespilleren var kaptein for det tyske Bundesliga-laget forrige sesong, hvor han blant annet spilte med Håvard Nordtveit, som også er klar for Premier League-spill neste sesong (West Ham).

- Granit Xhaka er en spennende ung spiller som allerede har god erfaring i Champions League og Bundesliga, sier Arsenal-manager Arsène Wenger.

- Vi har fulgt ham i lang tid og han er en spiller som vil øke kvaliteten i stallen. Vi ønsker Granit lykke til i EM med Sveits og ser fram til å ønske ham velkommen til Arsenal neste sesong, sier franskmannen.

Xhaka står bokført med 41 landskamper for Sveits og dro til Bundesliga i 2012.

Arsenal melder at Xhaka har skrevet under på en «langtidskontrakt». Klubben oppgir ikke noen sum, men det er ventet at 23-åringen koster i underkant av 400 millioner norske kroner.

Overgangsvinduet i England åpner ikke før 1. juli, og spilleren blir først offisielt klar da.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.