Midtfjeld har jokerhestene mot storfavorittene

Kusk Midtfjeld vil stikke kjepper i sulkyhjulene til de to store V75-favorittene.

Lykkes Per Oleg Midtfjeld med kjeppestikkingen, forsvinner de fleste V75-bongene like raskt som nyttårsrakettene om en drøy uke. Men tilhengerne hans kan muligens feire en ekstraordinær jul med innleid julenisse i skorsteinen og ekte reinsdyr på taket. Per Oleg Midtfjelds hester er i toppform og kan faktisk overraske.

-Ambro Skeeter S.L. som skal ut i V75-4 er en flott type. På Jarlsberg sist var han veldig god da han vant han fra dødens. Han skal ha mer inne og kapasiteten er veldig stor.

Det blir ikke enkelt å vinne, siden storfavoritten Taxdodger Joe vant sportrekningen og står i førstesporet. Vi står litt langt ute på vingen i spor sju på sprint. Men han skal duge langt tross en vanskelig utgangsposisjon. Sprint er dog ingen fordel for ham. Ambro Skeeter S.L. har blitt bedre på svingene og har fungert fint i det siste. Jeg tror imidlertid det kan bli tøft å slå Taxdodger Joe under disse forutsetningene, sier Per Oleg Midtfjeld til Dagbladet.no.

Lill Adolf er den andre jokerhesten til Midtfjeld.

- Lill Adolf har gjort fine løp hele veien siden vi fikk ham på stallen i juli. Han avgjorde lett oppunder mål på Leangen sist. Denne gang møter han skjerpet motstand. De verste konkurrentene står i første rekke bak bilen. Blir det tempo over forestillingen, som det fort kan bli, kan han komme til sin rett på oppløpet. Spor ni er normalt en fordel for ham. Han har en skikkelig speed å by på til slutt

- Lill Adolf går alltid på helt til mål! opplyser Oleg.

Spillerne bør merke seg at Lill Adolf vant K.N. Stensruds Æresløp på Leangen fra nettopp spor ni. I Bergen seiret han fra spor åtte på sprintdistanse. Etter knallhardt kjør i front hele løpet, dukket Lill Adolf opp nesten utenfor banesvingen i drøye spor og spurtet ned alle til slutt. Avslutningen er hans varemerke.

Det kan lønne seg å spandere en strek på de to Midtfjeld-hestene. Team Midtfjeld har fin seiersflyt på stallen om dagen.

MUSKELGAMP: Ambro Skeeter S.L. er grei å få øye på i banen. I dag skal han vise muskler mot storfavoritten. Foto: hesteguiden.com
MUSKELGAMP: Ambro Skeeter S.L. er grei å få øye på i banen. I dag skal han vise muskler mot storfavoritten. Foto: hesteguiden.com Vis mer
JOKERGLIS: Per Oleg Midtfjeld har to hester til start som kan utløse jokerpotten.