TIL LSK: Erik Midtgarden (t.h.) i Odd-drakt i duell med Jo Nymo Matland tidligere i år. Fra neste sesong spiller Midtgarden i Lillestrøm. 
Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
TIL LSK: Erik Midtgarden (t.h.) i Odd-drakt i duell med Jo Nymo Matland tidligere i år. Fra neste sesong spiller Midtgarden i Lillestrøm. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

Midtgarden blir LSK-spiller fra neste år

Hentes fra estiske Flora Tallinn.

Erik Midtgarden skal spille for Lillestrøm i 2012 og 2013, melder lsk.no. Skiensgutten kommer fra estiske Flora Tallinn hvor han er blitt seriemester.

Midtgarden har vært leid ut fra nederlandske Vitesse. Tidligere spilte 23-åringen for Odd Grenland. Han har også vært i Pors, Notodden og Mjøndalen.

- Jeg gleder meg som bare det. Det blir veldig moro å få komme til Åråsen, og å få spille foran Kanari-Fansen og hjemmepublikummet. Åråsen er et bra stadion, med en bra matte, og det er mye positivt rundt klubben, sier Erik Midtgarden til lsk.no.

Lillestrøm står fortsatt uten trener etter at Henning Berg ble sparket. Inntil videre er Petter Belsvik og Magnus Powell ansvarlig for A-laget.

Slik beskriver Midtgarden seg som spiller: - Jeg er en veldig anvendelig spiller. Jeg har spilt alle posisjoner omtrent. Jeg er forholdsvis rask, og har en god fot. Jeg scorer også mange mål. I tillegg har jeg bra driv med ballen, og jeg har spilt i flere forskjellige formasjoner, sier han.

Midtgarden trener med LSK første gang 9. januar. Tirsdag ble det kjent at den 23 år gamle midtbanespilleren Guy Roger Toindouba skal spille for Lillestrøm i 2012.

(NTB)