TWITTERMORO: Midtjyllands Tim Sparv har kommet med et stikk til Manchester United på Twitter.  Foto: NTB / Scanpix
TWITTERMORO: Midtjyllands Tim Sparv har kommet med et stikk til Manchester United på Twitter. Foto: NTB / ScanpixVis mer

Midtjylland-spillerens frekke melding hylles før møtet med United: alle mann i forsvar

Det danske laget har planen klar.

(Dagbladet): Manchester United tar imot Midtjylland til dyst i den andre 16-delsfinalen på Old Trafford i kveld. Midtjylland vant det første oppgjøret mellom lagene 2-1, Det danske laget vil gå videre med et uavgjort resultat, og muligens har de allerede røpet sin egen taktikk til dagens kamp på Twitter.

Midtjyllans midtbanespiller Tim Sparv har lagt ut et bilde på nettsamfunnet Twitter hvor han oppfordrer til en noe defensiv innstilling under dagens kamp. Sparv har lagt ut et bilde av lagbussen til Midtjylland, med påskriften «the bus is parked».

Utrykket «å parkere bussen» blir stadig brukt om et lag som spiller svært defensivt, og som stort sett har sine ti utespillere godt plassert på egen halvdel av banen.

Mest sannsynlig var dette utspillet humoristisk ment fra Sparvs side, men hvem vet? Svaret får du i kveld.

Skal benytte anledningen Pione Sisto, mannen som utlikna for Midtjylland, har et stort ønske om å kopiere forrige ukes kamp. Og når han i kveld løper rundt på Old Trafford i håp om å klare det utrolige, vet han at talentspeidere fra store, europeiske klubber har et ekstra øye festet på ham.

- Det er veldig viktig for meg å spille en god kamp. Jeg vil gjerne ta skrittet videre på et tidspunkt. Kampen mot Manchester United er en god mulighet til å prøve meg på det nivået jeg en dag har lyst å spille på, sier Sisto til danske BT.

Midtjyllands trener, Jess Thorup, har den siste uka forberedt Sisto og de andre spillerne sine på hvordan 2-1-ledelsen skal forsvares.

- Treningen vår på tirsdag var meget viktig taktisk. Treningen på Old Trafford vil ikke handle om noe taktisk, og hvis spillerne skal ta «selfies» på stadion, så blir det i kveld, sier Thorup til BT.

- Har gitt oss selv en sjanse Thorup hadde før kampen i Herning håpet at hans lag ville ankomme Old Trafford og fortsatt ha en sjanse til å gå videre.

- Det synes jeg vi klarte, selv om vi vet at kveldens kamp blir annerledes. United er store favoritter i mine øyne, men vi har i det minste gitt oss selv en sjanse. Sånn vi presterte i den første kampen, fikk vi troa på oss selv, og en tro på at vi kan gå videre til neste runde, selv om det blir en vanskelig kamp. Men om vi ikke hadde hatt troa, kunne vi like gjerne reist hjem igjen.