Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mifsud føler seg svertet av Fjørtoft

Krevde aldri seks millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Michael Mifsud sa nei til LSKs kontraktsforslag og reiste fra Åråsen som bosmanspiller.

I dag avviser malteseren at hans lønnskrav lå på seks millioner kroneri året, slik det ble hevdet tirsdag kveld.

- Faktum er at jeg aldri krevde noe som helst. Jeg fikk et «shit» tilbud, og sa bare nei til det, sier Mifsud til Nettavisen.

Mifsud mener det er LSK, om ikke hvem som helst i klubben som har lekket feilaktige informasjon om de påståtte lønnskravene.

Han tror motivasjonen er å gjøre spissen upopulær hos kanarifansen, og navngir personen han tror ønsket å sverte ham. 

- Jan Åge Fjørtoft. Han er den eneste personen jeg har pratet med, jeg har aldri pratet med presidenten i klubben, eller noen av de andre, sier Mifsud til nettstedet.

LSK-leder og midlertidig trener Fjørtoft avviser overfor Nettavisen at han er NRKs kilde på kravet om seks mill. i årslønn.

Fjørtoft forstår Mifsuds frustasjon og bekrefter at summen er feil, også overfor Romerikes Blad.

BESKYLDNINGER MOT FJØRTOFT: Michael Mifsud sier til Nettavisen at han fikk et tilbud på drøyt to mill. kroner i året fra LSK, og at han aldri krevde noe som helst fra klubben. Foto: Scanpix
BESKYLDNINGER MOT FJØRTOFT: Michael Mifsud sier til Nettavisen at han fikk et tilbud på drøyt to mill. kroner i året fra LSK, og at han aldri krevde noe som helst fra klubben. Foto: Scanpix Vis mer

- Det stemmer ikke. Slike beløp var overhodet ikke inne i bildet. Jeg satt selv og forhandlet med Michael, så jeg kan garantere at det ikke er sant, sier Fjørtoft.

SKAL RINGE MIFSUD: Jan Åge Fjørtoft forstår Mifsud men nekter for at han har lekket feil summer til NRK - som står på på sin sak.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!