- Mifsud krevde seks mill. i årslønn

Vanvittig lønnskrav til LSK.

(Dagbladet.no): Michael Mifsud var ikke fornøyd med Lillestrøms siste kontraktsforslag, og takket nei etter en 10 dagers tenkepause.

Det skal Lillestrøm kanskje være like glade for - kravet fra den raske maltereseren var nemlig ellevilt. Partene var kommet langt i forhandlingene da Mifsud ifølge NRK lanserte et lønnskrav på seks millioner kroner i året. Det var selvsagt uakseptabelt for Lillestrøm.

- Vi forsto det vel som at Michael forventa mer enn han fikk tilbud om fra oss, sier styreleder Per Mathisen til NRK.

Han er ikke den første som slår alarm om lønnsgaloppen i norsk fotball - men etter å ha mottatt Mifsuds lønnskrav har han definitivt grunn til det.

- Jeg synes jo det begynner å ta litt av. Det er litt farlig, at det bare går i været, sier han.

Også fotballagent Lars Petter Fosdahl mener norsk fotball har passert ligaer vi vanligvis solgte spillere til i lønnsnivå.

- Lønnsnivået i Norge er like høyt og noen ganger høyere enn i Sveits, Belgia, Østerrike og en del klubber i Nederland. Til en viss grad er det nok faktisk slik at norske klubber betaler mer enn bunnklubber i Tyskland, sier Fosdahl til NRK.

Dagbladet.no har ikke oppnådd kontakt med Michael Mifsud i kveld.

TAKKET NEI: Michael Mifsud scoret 11 mål for Lillestrøm denne sesongen, og var en mann klubben ønsket å ha med seg videre. Men lønnskravet til malteseren ble det umulig å innfri, ifølge NRK. Foto: SCANPIX
TAKKET NEI: Michael Mifsud scoret 11 mål for Lillestrøm denne sesongen, og var en mann klubben ønsket å ha med seg videre. Men lønnskravet til malteseren ble det umulig å innfri, ifølge NRK. Foto: SCANPIX Vis mer