I TRØBBEL: Den tidligere dopingtatte langrensstjernen Mika Myllylä har havnet i politiets søkelys etter en voldshendelse.Foto: SCANPIX/EPA LEHTIKUVA / MARJA AIRIO
I TRØBBEL: Den tidligere dopingtatte langrensstjernen Mika Myllylä har havnet i politiets søkelys etter en voldshendelse.Foto: SCANPIX/EPA LEHTIKUVA / MARJA AIRIOVis mer

Mika Myllylä mistenkt for mishandling av to kvinner

I fylla.

|||

Hardtprøvede finske Mika Myllylä er i problemer igjen. Nå er han mistenkt for å ha mishandlet to kvinner natt til tirsdag.

Episoden skal ha skjedd i Karleby ifølge avisen Iltalethi.

- Et tilfelle av mishandling inntraff ved 03.00-tiden natt til tirsdag. Jeg kan naturligvis ikke avsløre gjerningsmannens navn, sier kriminalinspektør Mikal Brännkärr til FNB.

Han kan si så mye at den mistenkte var beruset og skal ha slått den ene kvinnen i ansiktet. Den andre skal ha falt i bakken.

- Ifølge foreløpige opplysninger skadet hun i beinet i fallet, men det er klart om det er snakk om en forstuing eller noe alvorligere, opplyste politiet.

Den mistenkt ble brakt inn umiddelbart etter hendelsen, men ble senere sluppet fri.

Mika Myllylä har hatt store personlige problemer etter at han ble dopingavslørt under ski-VM på hjemmebane i 2001. Det har vært flere episoder hvor blant annet fyllekjøring har vært inne i bildet.

(NTB)