Mika tvinger hopperne opp om «morran»

Står opp for seint.

SKJERPER REGLENE: Mika Kojonkoski beordrer Bjørn Einar Romøren & co både tidligere i seng om kvelden og tidligere opp om morgenen. 
Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SKJERPER REGLENE: Mika Kojonkoski beordrer Bjørn Einar Romøren & co både tidligere i seng om kvelden og tidligere opp om morgenen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

||| Mika Kojonkoski skjerper reglene. Det betyr at skihopperne må stå opp klokken sju om morgenen.

- Vi vet at kroppen trenger en viss tid på å våkne. Det betyr at de må opp klokken 07.00, når treningen starter tre timer senere, sier Kojonkoski til Aftenposten.

Avisen lister opp hoppsjefens nye regler. I tillegg til tidlig vekking må også hopperne legge seg tidligere om kvelden, spise frokost sammen samt studere eller ta deltidsjobb.

Tom Hilde har begynt på skole i Lillehammer. - Mitt problem er at jeg ikke vet hva jeg skal bli når jeg blir stor, sier han til Aftenposten.

Kojonkoski sier videre at han ikke ønsker at utøverne skal bruke ledige timer på nettsurfing. Finnen mener hopplandslaget er veldig profesjonelle når det gjelder treningsbiten, men at de kan bli bedre på det utenfor idrettsarenaen.

(NTB)