HAR EN DANMARK-KAMP: Mike Jensen (t.v) forlater Brøndby etter sju år og har skrevet under en fireårskontrakt for RBK. Foto: AFP /SCANPIX DENMARK/Henning Bagger
HAR EN DANMARK-KAMP: Mike Jensen (t.v) forlater Brøndby etter sju år og har skrevet under en fireårskontrakt for RBK. Foto: AFP /SCANPIX DENMARK/Henning BaggerVis mer

Mike Jensen er klar for Rosenborg

Klubbens tredje danske.

Mike Jensen (24) er den tredje dansken som er klar for Rosenborg før årets sesong.

Midtbanespilleren har inngått en fireårskontrakt med trønderne. Det bekreftet Rosenborg på eget nettsted onsdag kveld. Jensen har vært klubbløs siden kontrakten hans løp ut med økonomisk vanskeligstilte Brøndby ved nyttår. — På banen er jeg energisk, aggressiv og hardtarbeidende. Og har også bra teknikk. Jeg håper også å heve mitt eget nivå med å komme til Rosenborg og ta et nytt steg, sier Jensen.

Store forventninger — Jeg har selvfølgelig store forventninger. Rosenborg er en stor klubb med lange tradisjoner. Historien om Rosenborg er veldig kjent også i Danmark. Med unntak av et leieopphold i Malmö har dansken oppholdt seg i Brøndby mesteparten av karrieren.

- En tøffing Sportslig leder Erik Hoftun er fornøyd med å ha sikret seg en ny danske inn portene på Lerkendal.

 — I Mike Jensen har vi fått en tøffing som kan gå gjennom veggen. Han har gode ferdigheter med ball, så dette blir spennende Mike er i utgangspunktet tiltenkt en rolle sentralt på midten, men kan også spille indreløper. I Brøndby spilte han sentralt i en 4-4-2-oppstilling, opplyser Hoftun. Rosenborg har allerede skrevet kontrakt med danskene Tobias Mikkelsen og Nickie Bille Jensen foran kommende sesongen.

(NTB)