Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mike Tyson arrestert for vold mot paparazzo

På tur med kona og deres 10 måneder gamle barn.

I BRÅK: Mike Tyson skal ha havnet i håndgemeng med fotografer på tur med kona Lakiha Spicer i Los Angeles i går.Foto: SCANPIX/REUTERS/Mike Blake
I BRÅK: Mike Tyson skal ha havnet i håndgemeng med fotografer på tur med kona Lakiha Spicer i Los Angeles i går.Foto: SCANPIX/REUTERS/Mike Blake Vis mer

||| (Dagbladet): Den tidligere tungvektsmesteren Mike Tyson ble arrestert for å ha slått en fotograf på Los Angeles flyplass i går, bekrefter politiet overfor ESPN.

Tyson ble bragt inn og deretter løslatt, mistenkt for legemsbeskadigelse.

Hendelsen skal ha oppstått da flere fotografer forsøkte å ta bilder av Tyson og hans kone, som var på reisefot med sitt 10 måneder gamle barn. Ifølge en av fotografene skal bokseren ha sendt ham i bakken med ett slag. Fotografen ble behandlet for et kutt i pannen etter sammenstøtet.

- Det er mange ulike versjoner av denne saken, og det vil komme for en dag. Noen vitner støtter Tysons versjon, andre støtter fotografen, sier politiets talsmann Jim Holcomb.

Ifølge Mike Tysons talsmenn skal Tyson ha handlet i selvforsvar for å beskytte barnet. Han har gått til motanmeldelse av fotografen, som også vil bli innbragt av politiet når han er ute av sykehuset.

- Jeg hørte at folk fulgte etter ham inn på toalettet og forsøkte å ta bilde av ham der. Mitt råd til ham er å anmelde disse folkene som alle er enige om er latterlig aggressive fotografer, sier Tysons forsvarsadvokat, David Chesnoff.

Tyson ble tidenes yngste verdensmester i tungvektsboksing da han tok tittelen som 20-åring i 1986. Senere har han vært omkranset av trøbbel.

Tyson ble dømt for voldtekt i 1992, og tilbragte tre år i fengsel. Han har også en mindre overfallsdom fra 1999.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media