Mike Tysons tyngste kamp

Jern-Mike Tyson bokser, ørebiter, bryter og er voldtektsdømt. Nå vil han prøve å kvitte seg med Don King. Det regnes som en juridisk labyrint av de sjeldne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I en uttalelse gjennom hans advokater Jeff Wald og Irving Azoff, heter det at Tyson har «tatt kontroll over mine egne saker, både på personlig plan og i forretninger. Jeg har ansatt nye advokater og økonomiske rådgivere som rapporterer direkte til meg.»

Tidligere denne uken sparket Tyson også sine co-managere John Horne og Rory Holloway. Dessuten måtte han holdes tilbake da han i kjølvannet av krangelen omkring dette fysisk gikk til angrep på Don King.

Randen av konkurs

Mike Tyson, som etter å ha bitt øret av Evander Holyfield er utestengt fra boksing skaper seg nå et navn innen amerikansk bryting. Han kan vente seg rundt 3 millioner dollar for å delta i World Wrestling Federation's (WWF) «Wrestlemania» neste måned.

 Dette er etter sigende penger Tyson sårt trenger. Han skal være på randen av konkurs til tross for over en milliard inntjente kroner gjennom karrieren, melder BBC. Tyson sliter med en voldsom skatt, og han har etterhvert blitt svært mistenksom på King.

 Kontrakten Mike Tyson skrev med den beryktede boksepromoteren Don King skal imidlertid være vanntett. King kan trolig stikke kjepper i hjulene for Tyson i alle framtidige avtaler Mike Tyson har lyst til å gjøre. Med dårlig økonomi, og mye å tape, kan det derfor se ut som om Jern-Mike ikke kommer unna Don King denne gangen heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer