Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mikel: - Skrev ikke Lyn-kontrakt på 18-årsdagen

Mener Morgan lyver.

John Obi Mikel hevdet i sin forklaring til britisk politi at han ikke skrev under på en kontrakt med Lyn Oslo på sin 18-årsdag.

Mikels forklaring ble lest opp i Oslo tingrett mandag. Nigerianeren sier det ikke er riktig at han skrev under på noen kontrakt da han fylte 18 år 22. april 2005.

- De to kontraktene jeg skrev under på var fra høsten 2004. Jeg tror begge ble undertegnet i september, sa Mikel.

- Den første kontrakten var mellom Lyn ved Morgan Andersen, John Shittu og meg selv. Den andre kontrakten ble fakset til Nigeria slik at min far skrev under. Det var de to kontraktene jeg undertegnet, hevdet Chelsea-proffen.

- Morgan lyver

Tidligere har Morgan Andersen hevdet at Mikel og Lyn-ansatt Stein Hoff hadde et møte på Mikels 18-årsdag. Mikel avviser at dette møtet har funnet sted.

- Morgan fikk ingen kontrakt da jeg fylte 18 år, og det var heller ikke noe diskusjon om en eventuell tegning av ny kontrakt. Morgan lyver, sa Mikel.

Da Mikel undertegnet kontrakten med Manchester United trodde nigerianeren at kontrakten som var undertegnet med Lyn og hans far i september 2004 var gyldig.

- SKREV IKKE UNDER: John Obi Mikel benekter å ha vært i møte med Lyn-leder Stein Hoff og skrevet under en ny kontrakt med klubben på 18-årsdagen. Foto: Scanpix
- SKREV IKKE UNDER: John Obi Mikel benekter å ha vært i møte med Lyn-leder Stein Hoff og skrevet under en ny kontrakt med klubben på 18-årsdagen. Foto: Scanpix Vis mer

Amper stemning

Da han senere hørte at det skulle eksistere en kontrakt som han skulle ha signert på sin 18-årsdag reagerte han med sinne.

- Det var min engelske advokat som gjorde meg oppmerksom på at det i det hele tatt eksisterte en kontrakt med Lyn som skulle vært underskrevet på min 18-årsdag, men det visste vi at var galt. Stemningen ble amper, sa Mikel.

John Shittus politiforklaring vil også bli lest opp i dag. I morgen er det rettsfri, mens rettssaken avsluttes med prosedyrer onsdag.

Tidligere Lyn-direktør Morgan Andersen står tiltalt for dokumentfalsk i forbindelse med Mikel-saken.

(NTB)

- MORGAN LYVER: I dag ble Mikels politiforklaring lest opp under saken mot Morgan Andersen. Chelsea-spilleren beskylder sin tidligere sjef i Lyn for løgn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media