Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mikel-debut på dårlig Chelsea-dag

Joe Cole-skade og tap ødela John Obi Mikels debut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg hadde en personlig trener da jeg var hjemme, og jeg trente også med min gamle klubb, fortalte John Obi Mikel til Chelseas hjemmesider på fredag.


Dermed var det nigerianske stortalentet i god form da han endelig fikk sin svært etterlengtede Chelsea-debut i USA i går.

Store stjerner

Foran 21 210 tilskuere på Toyota Park Stadium i Chicago ble London-klubbens nye stjerner presentert etter tur:

Først Andrei Shevchenko og Michael Ballack, og seinere kom også Mikel på banen mot det sammensatte laget fra Major Soccer League.

Alt lå med andre ord til rette for en stor debut for Mikel.

Men den amerikanske motstanden ble for tøff for et treningsstint Chelsea-lag, som tapte kampen 1-0 etter en scoring av Dwayne De Rosario i det 70. minutt.

- Et ordentlig problem

ENDELIG I BLÅTT: John Obi Mikel fikk i går sin etterlengtede Chelsea-debut, men den kunne ha vært langt bedre. Foto: JOHN GRESS/REUTERS/SCANPIX
ENDELIG I BLÅTT: John Obi Mikel fikk i går sin etterlengtede Chelsea-debut, men den kunne ha vært langt bedre. Foto: JOHN GRESS/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Uten at manager José Mourinho tok det så tungt.

Da var det verre at midtbaneeleganten Joe Cole måtte gå av banen med kneskade. Denne skaden kan sette spilleren ut av seriepremièren neste helg.


- Dette er et ordentlig problem. Det hadde vært bedre om vi tapte 10-0 og fikk beholde Cole skadefri, sier portugiseren til BBC.

•Si din mening: Blir John Obi Mikel en suksess i Chelsea?

image: Mikel-debut på dårlig Chelsea-dag
AU! Joe Cole halter av banen med en kneskade som kan sette ham ut av serieåpningen neste helg.