- Mikel er en Manchester United-spiller

Sir Alex er urokkelig.

(Dagbladet.no): Manchester United regner fortsatt aprilkjøpet av John Obi Mikel som offisielt, melder Sky Sports.

Selv om Fifa har til gode å avgjøre hvor den nigerianske 18-åringen skal spille framover, og selv om flere agenter hevder Chelsea har krav på ham.

Det som teller for Manchester United-manager Alex Ferguson er kontrakten Mikel undertegnet i Oslo 29. april. Ifølge den avtalen spiller Mikel for United fra januar 2006.

- Faktum er at Mikel er en Manchester United-spiller. Vi gjorde en avtale med Lyn, og kontrakten er skrevet under. Vi er overbevist om at vi gjorde alt rett, sier United-manager sir Alex Ferguson.

Fredag ble det klart at Mikel skal til Oslo og spille tippeligafotball inntil framtida hans er endelig avgjort.

Ferguson er glad Fifa tar saken på alvor.

- Jeg vet at Fifa bruker mye tid på å snakke med alle folkene som har vært involvert, det inkluderer politiet. Det trengs, det må være en grundig etterforskning, sier Ferguson.

PS! Mikel er tatt ut på nigerianske A-landslaget som møter Libya onsdag. Men Lyn vurderer å stoppe debuten, dersom Nigeria ikke garanterer at tenåringen returnerer til Oslo etterpå, skriver Aftenposten.

BINDER SEG TIL UNITED: United-sjef Alex Ferguson mener John Obi Mikel er en United-spiller, fordi han skrev under i Oslo 29. april. Foto: Hans Arne Vedlog
BINDER SEG TIL UNITED: United-sjef Alex Ferguson mener John Obi Mikel er en United-spiller, fordi han skrev under i Oslo 29. april. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
NEST BEST I VM: John Obi Mikel fikk sølvballen, prisen som nest mest verdifulle spiller i U19-VM i sommer.