- Mikel føler seg lurt

Agenten refser Lyn.

Les også: - Ba politiet finne Mikel

John Obi Mikel føler seg lurt av Lyn, hevder den nigerianske agenten John Shittu. Nå kan hele overgangen til Manchester United gå i vasken.

Overgangsfarsen rundt Lyn-spillerens overgang til United fortsatte med uforminsket styrke onsdag. Det hele startet da Mikel ikke dukket opp til en avtale med Lyn-ledelsen på formiddagen.

Ingen så noe til 18-åringen før han overraskende troppet opp for å bivåne cupkampen mot Klemetsrud sammen med blant andre agent John Shittu.

- Vil til Chelsea

Like overraskende forsvant unggutten fra kampen, igjen sammen med agenten. Det fikk Lyn-ledelsen til å reagere. Ifølge VG Nett skal politiet ha blitt kontaktet i et håp om å spore opp bilen med spilleren i.

Etter forsikringer om at Mikel hadde det bra, ble imidlertid jakten avblåst.

Onsdag kveld hersket det usikkerhet rundt den videre skjebnen til stortalentet fra Nigeria, som nylig skrev en langtidskontrakt med Manchester United.

Agent John Shittu hevder at Mikel nå har gjort helomvending og føler seg lurt av Lyn-ledelsen. Ifølge agenten skal 18-åringen nå ønske seg til Chelsea i stedet for Manchester United.

- John er veldig, veldig sint nå, sa Shittu til TV 2 onsdag kveld.

Brøt avtale?

Samtidig kommer det stadig nye opplysninger i saken. Onsdag hevdet en annen av Lyns nigerianske spillere at Chelsea mer eller mindre har hatt han og de andre nigerianerne i Lyn på lønningslista det siste året.

- Chelsea har betalt alt, sa Ezekiel Bala.

I klubblokalene på Stamford Bridge mener man også å sitte på en avtale som sier at Lyn ikke kan selge en av de omtalte spillerne uten Chelseas samtykke. Denne overenskomsten skal Oslo-klubben nå ha brutt.

(ANB)

OMSTRIDT: Hvem eier rettighetene til John Obi Mikel?