Mikel gikk ikke på flyet

Skulle landet kl. 15 i går.

(Dagbladet.no): Lyn ville holde tidspunktet hemmelig. Nå røper Morgan Andersen at John Obi Mikel skulle landet på Gardermoen kl. 15 i går ettermiddag.

Det bekrefter Lyn-direktøren til Lyns hjemmeside. Der forteller han at Mikel-agent John Shittu ikke har klart å gi osloklubben et nytt tidspunkt for ankomst Oslo.

Shittu og Mikel er i stedet fortsatt i Lagos, Nigeria.

- I går snakket jeg igjen med Shittu og han ville ikke bekrefte når de kom, men at de antagelig kom i løpet av noen dager eller en ukes tid, sier Andersen.

Som i stedet mistenker at Mikel er på vei til Nigerias landslagsamling i Algarve. For ifølge Andersen har Mikel skaffet seg visum til Portugal - og ikke hentet det som gir ham innreise til Norge.

Det skuffer Andersen voldsomt og regnes som et nytt brudd på kontrakten. Nå vil Lyn motsette seg at Mikel og Chinedu Ogbuke deltar i privatlandskampen.

- Vi krever at FIFA ikke lar Mikel eller Chinedu delta eller spille på den nigerianske samlingen i Portugal, sier Andersen til Lyn-sidene.

Hvis ikke Mikel ankommer Oslo straks varsler Lyn hardere kost.

FORTSATT I NIGERIA: John Obi Mikel (midten) stakk fra Lyn og Oslo 12. mai. Han kom ikke tilbake i går, som han og agenten lovet.
FORTSATT I NIGERIA: John Obi Mikel (midten) stakk fra Lyn og Oslo 12. mai. Han kom ikke tilbake i går, som han og agenten lovet. Vis mer

- Dukker ikke Mikel opp i løpet av morgendagen kommer vi til å anmelde forholdet inn til FIFA så fort som mulig og da blir det opp til dem å komme med et svar.

LYKKELIGE TIDER: I slutten av april ble John Obi Mikel vist fram som Manchester United-spiller fra januar 2006. I ettertid mener han at Lyn presset ham til å skrive under.