- Mikel kommer tidligst 15. juli

Lyn tror spillerne er i Nigeria.

Ikke overraskende har Lyns nigerianske sølvvinnere i U20-VM, John Obi Mikel og Chinedu Obasi Ogbuke, gitt blaffen i klubbdirektør Morgan Andersens krav om å være tilbake i Oslo i dag.

- Vi tror spillerne har dratt tilbake til Nigeria etter U20-VM i Nederland. I hvert fall har ingen kommet til Oslo. Vi tror ikke noen av dem er tilbake i klubben før tidligst neste torsdag, sier Rune Tonning, lagleder og oppmann i Lyn, til Dagbladet.no.

Fram til torsdag 15.juli har Lyn-spillerne egentrening. Sjefen sjøl, Morgan Andersen, er på ferie.

- Vi har ikke fått noen tilbakemelding fra Mikel og Ogbuke på beskjeden om at de skulle være tilbake i dag, og vet ingen ting. Skulle de dukke opp, regner jeg med at det blir innkalt til pressekonferanse, sier Rune Tonning.

Begge Lyn-spillerne leverte en sterk innsats i U20-VM, hvor Nigeria tapte 1-2 for Argentina i finalen. Ogbuke scoret utligningsmålet, mens Mikel fikk overrakt gullballen som VMs beste spiller etter finalen.

BEST I VM: John Obi Mikel passerer argentinske Fernando Gago i finalen i U20-VM. Mikel ble kåret til turneringens beste spiller. Nå tror Lyn han har reist hjem til Nigeria.