- Mikel kommer til Old Trafford

Alex Ferguson er sikker i sin sak.

(Dagbladet.no:) I et intervju med den engelske avisen Daily Mail sier Manchester United-sjef Alex Ferguson i dag at han er overbevist om at John Obi Mikel kommer til United.

- Han er en fantastisk spiller. Hvis du hadde tatt bort alt presset fra gutten og spurt ham hvem han innerst inne vil spille for, er jeg sikker på at han ville sagt Manchester United, sier bossen på Old Trafford selvsikkert.

Den nigerianske ungguttens fotballframtid er advokatmat i øyeblikket, først skal kontrakten(e) med Lyn avklares. Så kan FIFA gå inn og avgjøre hvilken klubb Mikel har en gyldig avtale med: Chelsea eller Manchester United.

Mikels sysaker

Hovedpersonen selv sier til den engelske avisen at han vil ha orden i sakene.

- Jeg har en framtid å ta vare på. Jeg liker ikke å ha det slik, uttaler John Obi Mikel til Daily Mail.

I øyeblikket spiller Mikel i Afrikamesterskapet, hans Nigeria møter Tunisia til kvartfinale i morgen formiddag.

Hadde det ikke vært for at Manchester United møter Fulham i morgen, ville nok Alex Ferguson sittet pal foran tven.

SELVSIKKER: Manchester United-manager Alex Ferguson er sterk i troen på at John Obi Mikel kommer til Old Trafford og ikke til Stamford Bridge. Foto: AP/Scanpix
SELVSIKKER: Manchester United-manager Alex Ferguson er sterk i troen på at John Obi Mikel kommer til Old Trafford og ikke til Stamford Bridge. Foto: AP/Scanpix Vis mer
RIKTIG TRØYEFARGE? John Obi Mikel slik vi er vant til å se ham - i Lyn-drakt. Alex Ferguson vil gjerne se stortalentet i rød United-drakt.