Mikel med munnkurv

Får ikke si noe om klubbkarrieren sin.

(Dagbladet.no): Den omstridte og ettertraktede nigerianeren John Obi Mikel deltar for tida i Afrikamesterskapet for sitt hjemland.

Heldigvis for ham er det ikke noen tvil om hvilket landslag han skal spille for. Da er det verre når det gjelder klubblag. Manchester United og Chelsea kniver som kjent om sikre seg midtbanejuvelen.

- Flere ting som må løses

- Jeg er blitt bedt om å ikke si noe offentlig om denne saken for øyeblikket, sier han selv til Supersoccer.

Hvem som har gitt denne beskjeden, sier han ikke noe om, men det er nærliggende å tro at det er landslagsledelsen.

- Det gjenstår flere ting som må løses, og det ikke gjøres i full offentlighet, legger han likevel til.

Mål og målgivende

Mikel scoret og slo en målgivende corner da Nigeria i går slo Zimbabwe 2-0, noe som sendte de to lagene til henholdsvis topp og bunn av tabellen i gruppe D.

- For øyeblikket snakker jeg ikke med noen, fordi det jeg trenger er full konsentrasjon, og ikke mediaoppmerksomhet, sier stjernespilleren.


- Jeg lurer på hva det skal være godt for at folk hele tida skal ha meg til å snakke om Chelsea, Lyn og Manchester United når jeg er her for å spille for Nigeria. Noen mennesker er bare for onde, mener unggutten.

MUNNKURV: John Obi Mikel verken vil eller kan snakke om klubbkarrieren under Afrikamesterskapet. Her feirer scoringen sin for Nigeria sammen med Obafemi Martins (t.v.) og Taye Taiwoo (t.h.). Foto: Radu Sigheti/Reuters/Scanpix
MUNNKURV: John Obi Mikel verken vil eller kan snakke om klubbkarrieren under Afrikamesterskapet. Her feirer scoringen sin for Nigeria sammen med Obafemi Martins (t.v.) og Taye Taiwoo (t.h.). Foto: Radu Sigheti/Reuters/Scanpix Vis mer