EUROPA LEAGUE MANGLER STATUS: John Obi Mikel (t.h) synes ikke Europa League, her mot Steaua Bucuresti, er rare erstatningen for spill i Champions League. Chelsea er klare for semifinalen i turneringen uten tap i morgen. Foto: EPA PHOTO / Gerry Penny / NTB SCANPIX
EUROPA LEAGUE MANGLER STATUS: John Obi Mikel (t.h) synes ikke Europa League, her mot Steaua Bucuresti, er rare erstatningen for spill i Champions League. Chelsea er klare for semifinalen i turneringen uten tap i morgen. Foto: EPA PHOTO / Gerry Penny / NTB SCANPIXVis mer

Mikel sliter med motivasjonen

Orker ikke mer Europa League.

John Obi Mikel sier han finner det vanskelig å motivere seg til kamper i europaligaen og ønsker desperat at Chelsea tar seg til mesterligaen kommende sesong.

Den tidligere Lyn-spillerens klubb Chelsea er regjerende mesterligavinner, men røk ut allerede i gruppespillet denne sesongen.

Torsdag venter kvartfinalekamp nummer to mot russiske Rubin Kazan. Chelsea vant 3-1 i hjemmekampen og utgangspunktet foran bortekampen er derfor solid.

Men Mikel er mye mer opptatt av å sikre laget en plass blant de fire i serien. Det gir rett til spill i mesterligaen også kommende sesong. I første omgang kjemper de mot Arsenal og Tottenham om en plass blant de fire beste i England.

- Mesterligaen er det som denne klubben alltid har vært opptatt av. Det er det vi spillere ønsker denne gangen også. Det er ikke meningen å sette europaligaen i dårlig lys, men det er noe annet å høre mesterligahymnen, sier Mikel.

- Jeg kjenner ikke engang europaligasangen. Jeg har vært her i sju år og har aldri spilt kamper i den ligaen før torsdag kveld. Det har vært frustrerende å følge med kampene tirsdag og onsdag kveld, mens selv har spilt torsdagskvelder, sier John Obi Mikel. (©NTB)

(NTB-AFP)