Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mikel vant over Lyn

Lagmannsretten sender saken tilbake til tingretten. Og sagaen fortsetter.

(Dagbladet.no): Da Oslo tingrett behandlet saken om John Obi Mikels kontrakt med Lyn, fikk Lyn medhold i at saken ikke skulle behandles i rettssystemet, men at fotballens egen organer skulle avgjøre hvorvidt Mikels kontrakt med Lyn var gyldig eller ikke. Mikels advokater anket tingrettens kjennelse inn for Lagmannsretten, og i ettermiddag kom kjennelsen.

Lagmannsretten opphevet tingrettens kjennelse, og sender saken tilbake til tingretten i Oslo med krav om at tingretten behandler tvisten.

Mikels advokater mener den unge nigerianerens kontrakt med Lyn ikke er bindende, og derfor er han heller ikke bundet av Lyns salg av spilleren til Manchester United.

Ifølge nigerianske medier skal Mikel allerede være i hemmelige samtaler med Chelsea. Dette avviser Lyn.

TILBAKE TIL TINGRETTEN: John Obi Mikels kontraktssak mot Lyn skal likevel behandles i tingretten, har lagmannsretten bestemt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling