- Mikel var god og lykkelig her

Lyn-sjefen svarer Mikel.

(Dagbladet.no): John Obi Mikel og agent John Shittu brukte mye tid på å svartmale Lyn-direktør Morgan Andersen i Paris i dag.

Der dukket 18-åringen opp på Nigerias U20-samling, 12 dager etter at han og agenten stakk fra Oslo til London.

Mikel hevdet blant annet at han er redd for Andersen, og at han ble presset av Lyn-direktøren til å skrive under for Manchester United 29. april.

- Hva sier du til at Mikel hevder du prøvde å ødelegge karrieren hans?

- Mikel har vært både god og lykkelig her, og vårt forhold har vært tilsvarende godt. Overleveringen av ManU-trøya med signatur, sier i alle fall meg mye, skriver Morgan Andersen i en e-post til Dagbladet.no

- Presset du Mikel til å skrive under for Manchester United?

- Mikel har som en myndig person skrevet under på en kontrakt, som sikrer han og familien for resten av livet, uten at han i det hele tatt trenger å spille på førstelaget til Manchester U. I tillegg slipper han å dele pengene med agenter, hvor ligger presset fra oss i dette?

- Mikel sier du har bekymringer, ikke han. Hva tror du han mener?

- Umulig å svare på

- Er du enig med Mikel, som hevder han ikke har kontrakt med noen klubb?

- Han har en kontrakt med Fc Lyn Oslo, det er uomtvistelig. Han har egenhendig skrevet under på en avtale med Manchester United, som gjelder fra tidligst 1. januar 2006.

- Agent Shittu mener du ikke visste om nigerianerne i U17-VM, at du egentlig ville ha noen brasilianere?

- Det er jo helt riktig, jeg var ikke en gang påtenkt som ansatt for FC Lyn Oslo på den tiden. Jeg har aldri hevdet at jeg har sett dem før de kom hit.

- Har Mikel snakket med Alex Ferguson?

- Mikel vet godt hvem han har snakket med.

- Mikel hevder han ikke fikk snakke med noen, verken agent eller venner, før han skrev under?

- Hvordan kan dette la seg gjøre i en moderne hverdag? Han visste om Uniteds interesse i 13 dager, han fikk kontraktsforslag til gjennomsyn i flere dager, og kunne ha rådført seg med hvem som helst.

MIKEL GA MORGAN UNITED-TRØYA: Morgan Andersen skriver til Dagbladet.no at han og 18-åringen hadde et godt forhold.
KRASS MOT LYN: Mikel og agent Shittu mener Lyn-direktøren har oppført seg uærlig. Dagbladet.no møtte nigerianerne i Paris i dag.