Frustert:  John Obi Mikel håper på mer støtte fra Chelsea-supporterne.  FOTO: GLYN KIRK
Frustert: John Obi Mikel håper på mer støtte fra Chelsea-supporterne. FOTO: GLYN KIRKVis mer

Mikel vil ha slutt på buing på Rafa Benitez

Ber Chelsea-fansen skjerpe seg.

Rafa Benitez var igjen i vinden under gårsdagens FA-cupmøte med Manchester United. Først kritiserte han Alex Ferguson for å ikke håndhilse før gårsdagen kamp. Så buet begge lags supportere på spanjolen gjennom store deler av kampen.

Klimakset kom da Benitez valgte å bytte inn Eden Hazard og John Obi Mikel for Frank Lampard og Victor Moses.  Selv om byttene etter hvert viste seg å være det som fikk Chelsea på rett kjøl, fikk det sinnet til å koke hos bortefansen.

Nå går Mikel ut og støtter sin spanske sjef.

Vil ha støtte - Noen ganger hjelper det ikke at supporterne ikke er glade. La oss håpe at alle kan gå gjennom resten av sesongen sammen, sier den tidligere Lyn-spilleren til Sky Sports.

Han innrømmer at spillerne trenger støtte når alt ikke går helt etter planen på banen. Og buingen fra tribunen påvirker Chelsea-spillerne.

- Jeg har vært her i syv år nå, og fansen har alltid vært fantastiske og har støttet oss. Jeg håper det fortsetter ut sesongen. Det er nå vi trenger dem som mest, fortsetter Mikel.

Må snu det sammen Chelsea er ute av Champions League og tittelkampen i Premier League. Men laget kan fortsatt vinne sin ander strake FA-cup og kjemper for en tredjeplass i ligaen.  Mikel håper å at fansen vil støtte laget og manageren fram til sesongslutt.

- La oss håpe gårsdagens kamp kan få oss tilbake på riktig spor. Vi må bare fortsette og håpe vi avslutter sesong bra, sier Mikel.