AKTUELL FOR LSK: Stabæks Mikkel Diskerud regner med å avklare klubbframtiden i løpet av januar. Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
AKTUELL FOR LSK: Stabæks Mikkel Diskerud regner med å avklare klubbframtiden i løpet av januar. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Mikkel Diskerud i Lillestrøm-samtaler

21-åringen kan ende på Åråsen.

(Dagbladet): Stabæk-unggutten Mikkel Diskerud har vært i samtaler med Lillestrøm, forteller 21-åringen til Romerikes Blad.

Et økonomisk skakkjørt Stabæk kan trolig ikke tilby Mix en stabil framtid, så spilleren har fått lov av sportssjef Inge André Olsen til å vurdere andre muligheter.

- Det er for tidlig å konkludere. Men jeg har hatt gode samtaler med LSK-ledelsen, og tror jeg forstår deres satsingstanker og filosofi for både sesongen og for årene som kommer. Jeg tror på det LSK driver med nå, med eller uten meg. Om jeg passer dem og de meg, er jo noe vi sammen kjapt må få avklart om vi tror på. Bjarmann er en fin fyr, og jeg har jo lært meg svensk på treningsfeltet allerede, sier midtbanespilleren til lokalavisa, med klubbens nye svenske trener Magnus Haglund i tankene.

21-åringen understreker at partene ikke har konkludert ennå, men sier klubbvalget trolig vil være avgjort før han kommer tilbake fra USA-ferie i midten av januar.

- Akkurat nå kommer det vel mer an på om en avtale kan gi nok trygghet i både min og LSKs lommebok. Vi har ikke diskutert noe sånn ennå. Men jeg tror det viktigste for både meg og dem er at én annen brikke i tillegg kan falle på plass i LSK-kabalen, sier Diskerud, uten å ville utdype hvilken brikke det er snakk om.