Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mikkel Diskerud kommer på lån fra Manchester City

Mikkel Diskerud klar for IFK Göteborg

Det har hersket forvirring rundt Mikkel Diskeruds fotballframtid, men fredag ble den avklart. Norskamerikaneren skal også i år spille for svenske IFK Göteborg.

SKAPTE FORVIRRING: Mikkel Diskeruds overgang til Manchester City skapte mye forvirring blant fotballfans. Foto: Umbro.
SKAPTE FORVIRRING: Mikkel Diskeruds overgang til Manchester City skapte mye forvirring blant fotballfans. Foto: Umbro. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Mix» skrev forrige måned under for Manchester City. De siste årene har han vært under kontrakt med New York City. Begge klubbene er en del av City Football Group.

Diskerud spilte 2017-sesongen i IFK. Nå lånes han igjen ut til «Blåvitt». 27-åringen er spilleklar allerede til lørdagens kamp mot Varberg i den svenske cupen.

- Det føles veldig godt at vi er blitt enige om en fortsettelse. Det har vært en del detaljer å håndtere, men nå er alt klart. Vi er glade for å få en spiller på det nivået som Mix ligger på, sier IFKs sportssjef Mats Gren til klubbens nettsted.

Den tidligere Stabæk- og Rosenborg-spilleren har den siste tiden vært med på IFKs treningsleir. Han fikk spilletid som innbytter i kampen mot Meixian Techand tidligere i uken.

Det var den Manchester-baserte sportstøygiganten Umbro - Diskeruds personlige sponsor - som kunngjorde på Twitter i januar at norskamerikaneren hadde skrevet under en kontrakt med Manchester City. Den engelske storklubben har ikke uttalt seg om overtakelsen av Diskeruds kontrakt med New York City.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!