Mikkelsen forhandler om storkontrakt: - Det er flere som er interessert

En skikkelig ulykkeshelg hindret Andreas Mikkelsen (25) i å ta karrierens tiende pallplassering i rally-VM. Snart ni år etter wrc-debuten føler han seg uansett etablert i toppen.

EN HELG I GRUS: Andreas Mikkelsen og kartleser Ola Fløene brøt to ganger under helgas VM-runde i rally på Sardinia, men har uansett levert en god sesong. Nå tror Mikkelsen på en god kontrakt for neste år. Dagens avtale med Volkswagen utløper etter årets sesong. Foto: Privat
EN HELG I GRUS: Andreas Mikkelsen og kartleser Ola Fløene brøt to ganger under helgas VM-runde i rally på Sardinia, men har uansett levert en god sesong. Nå tror Mikkelsen på en god kontrakt for neste år. Dagens avtale med Volkswagen utløper etter årets sesong. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mikkelsen innledet helgas VM-runde på Sardinia på andreplass i VM-sammendraget, bak den suverene teamkameraten i Volkswagen, Sebastien Ogier.

Etter fem pallplasseringer og tredjeplass på sammenlagtlista i fjor ble oslogutten brukt som poster-boy før årets WRC-sesong - og Mikkelsen har fulgt opp med fire nye tredjeplasser på de fem første VM-rundene.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.