Mikkelsen forlenger med verdens suverent beste rallylag

- Den beste muligheten jeg kan få.

FORLENGER: Andreas Mikkelsen skal representere Volkswagen Motorsport i rally-VM også neste sesong. Foto: EPA/Nikos Mitsouras
FORLENGER: Andreas Mikkelsen skal representere Volkswagen Motorsport i rally-VM også neste sesong. Foto: EPA/Nikos Mitsouras Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andreas Mikkelsen skal representere Volkswagen Motorsport i rally-VM også neste sesong.

Onsdag ble det klart at den tyske bilfabrikanten forlenger avtalene med alle sine tre førere. Det betyr at Mikkelsen også i 2015 får franske Sebastien Ogier og finske Jari-Matti Latvala som lagkamerater.

Ogier leder VM sammenlagt når to runder gjenstår. Latvala og Mikkelsen føler på plassene deretter, og Volkswagen har for lengst sikret seg seieren i fabrikkmesterskapet.

- Det å få være på lag med Sebastien og Jari-Matti, er den beste muligheten jeg kan få i rally. Da kan jeg lære av de beste, samtidig som jeg kjører den samme bilen og kan sammenligne meg med dem, sier Andreas Mikkelsen.

- Jeg er sikker på at vi kommer til å utvikle oss videre av å være en del av det beste rallyteamet i verden, tilføyer han.

Teamsjef Jost Capito er strålende fornøyd med å ha sine tre førere med på laget også neste sesong. - Vi har for tiden de tre beste rallyførerne i verden, og kontinuitet er en suksessfaktor i motorsport. Derfor er vi henrykt over at vi har forlenget vårt samarbeid med Sebastian Ogier, Jari-Matti Latvala og Andreas Mikkelsen, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer