Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andreas Mikkelsen på etterskudd i Rally Korsika

Mikkelsen i bakleksa i Rally Korsika

Andreas Mikkelsen ble frakjørt på første dag av Rally Korsika og har knappe ett og et halvt minutt opp til leder Sébastien Ogier fredag.

HAVNET BAKPÅ: Andreas Mikkelsen fikk en tøff start på Rally Korsika. Foto: TT News Agency/Micke Fransson
HAVNET BAKPÅ: Andreas Mikkelsen fikk en tøff start på Rally Korsika. Foto: TT News Agency/Micke Fransson Vis mer

Fem ganger verdensmester Ogier stormet inn til et halvt minutts ledelse på nærmeste utfordrer etter å ha vunnet tre av fire fartsprøver på dag én av asfaltrallyet i Bastia.

- Vi er veldig fornøyd. Vi presset hardt hele dagen, sa Ogier, som kommer fra suksess i Mexico forrige måned.

Belgiske Thierry Neuville har 33,6 sekunder opp til lederen etter å ha vunnet den siste fartsprøven fredag. Britiske Kris Meeke er nummer tre, 38,7 sekunder bak Ogier.

Andreas Mikkelsen fikk det ikke til å stemme i Rally Korsika og er nummer ni etter første dag. Han har 1.29 minutter å ta igjen på Ogier.

- Gjorde mine to feil denne morgenen. Gjorde noen forandringer på bilen før siste fartsprøve. Burde bli bedre i morgen, skrev Mikkelsen på Twitter.

Verre gikk det med tidligere verdensmester Sébastien Loeb. Franskmannen konkurrerer i en håndfull rallyer denne sesongen, men er ute av seierskampen etter et uhell på andre fartsprøve.

Ole Christian Veiby er nummer tre i WRC2-klassen på 13.-plass sammenlagt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling